Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 8-15 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.06.2019
Nové prostory
Vážení zákazníci ,    už to bude nějaka ta chvilka, co se u nás stalo něco nového.Jsem rád, že mohu konečně oznámit to,co se chystalo už dlouho a to ... číst celé
21.04.2019
Nový dopravce na Zigishop.cz !
Vážení zákazníci ,    přicházíme s další novinkou a to s další možností přepravy. Jedná se o Uloženku , která by měla sloužit podobně jako Vámi nejp... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  Zigishop recenze heureka.cz     

       

       Naši Dopraci:

     

     Dopravce Zasilkovna

     

    Česka pošta

   

 

 

  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

 


 

Ochrana osobních údajů e-shopu www.Zigishop.cz

 

  1. Společnost Petr Olehla , IČ 87615479 , Bohuslava Němce 17 , Přerov ,který je zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Přerov provozující e-shop dostupný na www.zigishop.cz (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

-          jméno, příjmení

-          e-mailovou adresu

-          telefonní číslo

-          adresu/sídlo

-          IP adresu.

 

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne . Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Petrem Olehlou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé

 

a)     Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

b)     Poskytovatel přepravní služby Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9

c) Poskytovatel přepravní služby Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1 IČ 47114983

d) Poskytovatel chatovací platformy Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681, sídlem Milady Horákové 13, 602 00 Brno

e) Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., IČ 02387727, sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

f) Poskytovatel Josef Komenda Husova 454 789 61 Bludov IČ: 448 83 447

 

!! Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci !!

VI.

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese univerzall@email.cz

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.zigishop.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • Základní funkčnosti webových stránek.

 

 -          Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

-          Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

-          Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

-          Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

 

-          Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

 

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  • Google Analytics, email.klient seznam.cz

 

 

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-          zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-          vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-          požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

-          na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-          požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-          na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-          podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Endoskopická kamera opět skladem
Endoskopická kamera opět skladem
Hledáte ideální dárek pro kutily a atd? Zkuste tuto endoskopickou kameru,která ví až za roh :-) číst celé
Zima se blíží...Aneb jak ušetřit nějakou tu korunu
21.09.2019 Rady a tipy
Zima se blíží...Aneb jak ušetřit nějakou tu korunu
Táhne Vám na záda a nebo si lámete hlavu jak šetřit za energie? Máme řešení za pár korun :-) číst celé
Hokejová ExtraLiga se blíží ! Bubny připraveny ?
04.09.2019 Rady a tipy
Hokejová ExtraLiga se blíží ! Bubny připraveny ?
Řadíte se mezi fanoušky svého klubu a nevíte,jak podpořit své svěřence? číst celé
Konec prázdnin jak má být!
22.08.2019 Rady a tipy
Konec prázdnin jak má být!
Poslední dva víkendy volna před námi! A všude oslavy a akce! A v jakém stylu se s prázdninami rozloučíte vy? číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY

TOPlistCZIN.euHodnocení obchodu na Zboží.czNajduZboží.cz

V čem jsme odlišní !!
  • Doprava zdarma již od 3000 Kč
  • Nebojíme se srovnání s konkurencí
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Vaše Hodnocení o tom,že to myslíme vážně !!
Naše další projekty

www.volnypad-vetrnytunel.cz - daruj zážitek,daruj vzpomínku na celý život 
www.pokeman.cz - Web zaměřený na hru Pokemon GO 
www.lampiony-prani.cz - Létající a vodní lampiony přání
www.worldwarships.cz - Nejhranější online bitevní hra ZDARMA !!

Děkujeme za podporu , díky které nás naše práce baví :-)

 

 

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora Zigishop.cz
Po - Pa 8-15 Hod
Všechna práva vyhrazena © 2010-2019 Zigishop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.