Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 8-16 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.06.2020
Ruční plečka,plůžek a radlice opět skladem
Pěkně nám zapršelo a práce s motykou je nekonečná? Po menší pauze jsme opět naskladnili ruční plečku ,která už má příslušenství jako součást balení a ... číst celé
16.06.2020
Plotové a balkónové zástěny
Vážení zákazníci, klasické zelené stínící tkaniny na plot prodáváme již řadu let. Tak,jak se ale mění požadavky Vás zákazníků,tak jsme museli rozšíři... číst celé
04.06.2020
Ocelové nýtovací matice pro nýtovací kleště Fortum
Vážení zákazníci, hned na úvod se musíme pochválit.. Konečně se nám podařilo sehnat spolehlivého dodavatele nýtovacích matic pro nýtovací kleště na n... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  Zigishop recenze heureka.cz     

       

       Naši Dopraci:

   

 

   

   

   

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Stínící plachty,plotové zástěny a tkaniny na plot
Stínící plachty,plotové zástěny a tkaniny na plot
Hledáte soukromí,stín a vzhledově dokonalý doplněk ? číst celé
Nabídka pracovních oděvů,triček a dalšího textilu
Nabídka pracovních oděvů,triček a dalšího textilu
Je libo pracovní oděvy,trička,mikiny a další textil za rozumnou cenu? číst celé
Nový web,nové možnosti na Zigimarket.cz
Nový web,nové možnosti na Zigimarket.cz
ZigiMarket.cz - nový projekt ,nové možnosti číst celé
Česká pošta na Zigishop.cz
Česká pošta na Zigishop.cz
Rožšířili jsme pro Vás možnosti dopravy číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY
Newsletter o akcích a novinkách ohledně Zigishop.cz bude zasílán na Váš uvedený email :-)

CZIN.euZigishop.cz na Firmy.cz

V čem jsme odlišní !!
  • Doprava zdarma již od 2000 Kč
  • Nebojíme se srovnání s konkurencí
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Vaše Hodnocení o tom,že to myslíme vážně !!
Naše další projekty

www.volnypad-vetrnytunel.cz - daruj zážitek,daruj vzpomínku na celý život 

www.kuponovna.cz - slevové kupony a vzorky ZDARMA

www.bubennafandeni.cz - kvalitní bubny do pořádného kotle

www.vojenskybatoh.cz - kvalitní turistické a vojenské batohy

www.obracenydestnik.cz - kvalitní pánské a dámské deštníky

www.pokeman.cz - Web zaměřený na hru Pokemon GO 
www.lampiony-prani.cz - Létající a vodní lampiony přání
www.worldwarships.cz - Nejhranější online bitevní hra ZDARMA !!

Děkujeme za podporu , díky které nás naše práce baví :-)

 

 

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora Zigishop.cz
Po - Pa 8-16 Hod
Všechna práva vyhrazena © 2010-2020 Zigishop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.