Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 8-15 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.02.2019
Nový Vzhled,nové možnosti !
Vážení zákazníci , s radostí oznamujeme , že novinky na Zigishop.cz  jsou tady :-) Nejedná se pouze o vzhled našeho webu , ale především o technologi... číst celé
Zobrazit všechny novinky

    Naši Dopravci :

    

   

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nádoba k nezaplacení - zednický kalfas ( maltovník )
25.01.2019 Rady a tipy
Nádoba k nezaplacení - zednický kalfas ( maltovník )
Hledáte nádobu k nezaplacení ? Máme pro vás bezva Tip :-) číst celé
Zahájena příprava na letošní Velikonoce
Zahájena příprava na letošní Velikonoce
Zahájen prodej velikonočních potřeb na Zigisho.cz číst celé
Samodržící podprsenky na Zigishop.cz
Samodržící podprsenky na Zigishop.cz
Novinkou na Zigishop.cz jsou samodržící podprsenky a podprsenky PUSH-UP , které Vás oslní kvalitou a cenou :-) číst celé
Řezné brusné kotouče do brusek
Řezné brusné kotouče do brusek
Novinka ! Řezné a brusné kotouče na různé materiály na Zigishop.cz číst celé

TOPlistCZIN.euHodnocení obchodu na Zboží.czNajduZboží.cz

V čem jsme odlišní
  • Doprava zdarma již od 2000 Kč
  • Nebojíme se srovnání s konkurencí
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
Naše další projekty

www.volnypad-vetrnytunel.cz - daruj zážitek,daruj vzpomínku na celý život 
www.pokeman.cz - Web zaměřený na hru Pokemon GO 
www.lampiony-prani.cz - Létající a vodní lampiony přání
www.worldwarships.cz - Nejhranější online bitevní hra ZDARMA !!

Děkujeme za podporu , díky které nás naše práce baví :-)

Kontakty
Po - Pa 8-15 Hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.