Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 8-15 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.12.2019
Co je u nás nového ?
Vážení zákazníci , s radostí oznamujeme další naskladnění dětského vojenského a outdoorového oblečení,které se Vám zalíbilo a žene nás to pokračovat ... číst celé
27.11.2019
Naskladnění zásob
Vážení zákazníci,   opět jsme naskladnili vyprodané produkty jako jsou endoskopická kamera USB , nebo dětskou pokladničku Pandu a kočičku,která s... číst celé
23.11.2019
Státní vlajky
Vážení zákazníci, rozšířili jsme pro Vás nabídku státních vlajek o pár kousků jako je např. italská vlajka,ruská ,německá vlajka či například španěls... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  Zigishop recenze heureka.cz     

       

       Naši Dopraci:

     

     Dopravce Zasilkovna

   

     

      Vánoční dárky na celý život

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ideální dárek pro ženy
10.12.2019 Rady a tipy
Ideální dárek pro ženy
Obrácený deštník - to je ideální dámský dárek. číst celé
Máte doma malého vojáka?
28.11.2019 Rady a tipy
Máte doma malého vojáka?
Máte doma malého vojáka? Zkuste naše maskáčové vojenské oblečení ,batohy a další příslušenství číst celé
Tip na dárek - organizéry
15.11.2019 Rady a tipy
Tip na dárek - organizéry
Hledáte originální a trefný dárek? Ušetřete nervy hledáním stejných párů bot,rtěnky v kabelce a atd číst celé
Zimní čepice
Zimní čepice
Zima se blíží , jste na ni připraveni ? Zkuste naše nové čepice :-) číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY
Newsletter o akcích a novinkách ohledně Zigishop.cz bude zasílán na Váš uvedený email :-)

TOPlistCZIN.euHodnocení obchodu na Zboží.czNajduZboží.cz

V čem jsme odlišní !!
  • Doprava zdarma již od 3000 Kč
  • Nebojíme se srovnání s konkurencí
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Vaše Hodnocení o tom,že to myslíme vážně !!
Naše další projekty

www.volnypad-vetrnytunel.cz - daruj zážitek,daruj vzpomínku na celý život 
www.pokeman.cz - Web zaměřený na hru Pokemon GO 
www.lampiony-prani.cz - Létající a vodní lampiony přání
www.worldwarships.cz - Nejhranější online bitevní hra ZDARMA !!

Děkujeme za podporu , díky které nás naše práce baví :-)

 

 

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora Zigishop.cz
Po - Pa 8-15 Hod
Všechna práva vyhrazena © 2010-2019 Zigishop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.