Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 8-16 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.09.2020
Létající draci - rozšířená nabídka
Vážení čtenáři, podzim se nezadržitelně blíží a pouštění létajících draků je prostě s tímto ročním obdobím neodmyslitelně spjato . V nabídce na Vás č... číst celé
11.09.2020
Aroma difuzéry - nová nabídka včetně tyčinek
Vážení zákazníci,  pro velkou oblibu jsme pro Vás rozšířili naši nabídku aroma difuzérů o další pěkné kousky. To že máme v nabídce nové aromadifuzéry... číst celé
28.08.2020
Buben na fandění 14x10 opět skladem
Vážení fanoušci, všem se omlouváme, že nejoblíbenější buben poslední doby jsme nebyli schopni naskladnit dříve..prostě nikde žádný nebyl :( Ale co b... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  Zigishop recenze heureka.cz     

       

       Naši Dopraci:

   

 

   

   

   

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Podzimní dekorace - oživte Vaši domácnost
17.09.2020 Rady a tipy
Podzimní dekorace - oživte Vaši domácnost
Podzimní výzdoba aneb jak mít originální domácnost číst celé
Podrobné rozdělení dárečků pro kluky a holky
Podrobné rozdělení dárečků pro kluky a holky
Dárečky pro děti rozděleny na dárky pro kluky a holky číst celé
Prázdniny začínají.Máte vše na dovolenou ?
12.07.2020 Rady a tipy
Prázdniny začínají.Máte vše na dovolenou ?
Kempingové vybavení skladem - spacáky,stany,karimatky číst celé
Stínící plachty,plotové zástěny a tkaniny na plot
Stínící plachty,plotové zástěny a tkaniny na plot
Hledáte soukromí,stín a vzhledově dokonalý doplněk ? číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY
Newsletter o akcích a novinkách ohledně Zigishop.cz bude zasílán na Váš uvedený email :-)

CZIN.euZigishop.cz na Firmy.cz

V čem jsme odlišní !!
  • Doprava zdarma již od 2000 Kč
  • Nebojíme se srovnání s konkurencí
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Vaše Hodnocení o tom,že to myslíme vážně !!
Naše další projekty

www.volnypad-vetrnytunel.cz - daruj zážitek,daruj vzpomínku na celý život 

www.kuponovna.cz - slevové kupony a vzorky ZDARMA

www.bubennafandeni.cz - kvalitní bubny do pořádného kotle

www.vojenskybatoh.cz - kvalitní turistické a vojenské batohy

www.obracenydestnik.cz - kvalitní pánské a dámské deštníky

www.pokeman.cz - Web zaměřený na hru Pokemon GO 
www.lampiony-prani.cz - Létající a vodní lampiony přání
www.worldwarships.cz - Nejhranější online bitevní hra ZDARMA !!

Děkujeme za podporu , díky které nás naše práce baví :-)

 

 

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora Zigishop.cz
Po - Pa 8-16 Hod
Všechna práva vyhrazena © 2010-2020 Zigishop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.