Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 8-15 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.12.2019
Co je u nás nového ?
Vážení zákazníci , s radostí oznamujeme další naskladnění dětského vojenského a outdoorového oblečení,které se Vám zalíbilo a žene nás to pokračovat ... číst celé
27.11.2019
Naskladnění zásob
Vážení zákazníci,   opět jsme naskladnili vyprodané produkty jako jsou endoskopická kamera USB , nebo dětskou pokladničku Pandu a kočičku,která s... číst celé
23.11.2019
Státní vlajky
Vážení zákazníci, rozšířili jsme pro Vás nabídku státních vlajek o pár kousků jako je např. italská vlajka,ruská ,německá vlajka či například španěls... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  Zigishop recenze heureka.cz     

       

       Naši Dopraci:

     

     Dopravce Zasilkovna

   

     

      Vánoční dárky na celý život

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ideální dárek pro ženy
10.12.2019 Rady a tipy
Ideální dárek pro ženy
Obrácený deštník - to je ideální dámský dárek. číst celé
Máte doma malého vojáka?
28.11.2019 Rady a tipy
Máte doma malého vojáka?
Máte doma malého vojáka? Zkuste naše maskáčové vojenské oblečení ,batohy a další příslušenství číst celé
Tip na dárek - organizéry
15.11.2019 Rady a tipy
Tip na dárek - organizéry
Hledáte originální a trefný dárek? Ušetřete nervy hledáním stejných párů bot,rtěnky v kabelce a atd číst celé
Zimní čepice
Zimní čepice
Zima se blíží , jste na ni připraveni ? Zkuste naše nové čepice :-) číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY
Newsletter o akcích a novinkách ohledně Zigishop.cz bude zasílán na Váš uvedený email :-)

TOPlistCZIN.euHodnocení obchodu na Zboží.czNajduZboží.cz

V čem jsme odlišní !!
  • Doprava zdarma již od 3000 Kč
  • Nebojíme se srovnání s konkurencí
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Vaše Hodnocení o tom,že to myslíme vážně !!
Naše další projekty

www.volnypad-vetrnytunel.cz - daruj zážitek,daruj vzpomínku na celý život 
www.pokeman.cz - Web zaměřený na hru Pokemon GO 
www.lampiony-prani.cz - Létající a vodní lampiony přání
www.worldwarships.cz - Nejhranější online bitevní hra ZDARMA !!

Děkujeme za podporu , díky které nás naše práce baví :-)

 

 

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora Zigishop.cz
Po - Pa 8-15 Hod
Všechna práva vyhrazena © 2010-2019 Zigishop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.