Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 8-15 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
06.02.2020
Vykružováky a potřeby pro obkladače
Vážení zákazníci, informujeme o novinkách,které jsme naskladnili.. Nářadí pro obkladače jsme rozšiřili o nové kousky jako např nivelační kleště také ... číst celé
01.02.2020
Doplňky do auta
Vážení zákazníci, informujeme o spoustě novinek v podobě auto-moto kategorie,kde jsme pro Vás rozšířili nabídku o další doplňky do auta ,hevery a hyd... číst celé
23.01.2020
Stěhovací popruhy opět skladem :)
Vážení zákazníci, po menší pauze jsme opět naskladnili oblíbené stěhovací popruhy. Tyto popruhy na stěhování se hodí kdekoliv,jak v domácnosti,tak v ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  Zigishop recenze heureka.cz     

       

       Naši Dopraci:

     

     Dopravce Zasilkovna

   

     

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kasičky na peníze - hrou k finanční gramotnosti :)
16.02.2020 Rady a tipy
Kasičky na peníze - hrou k finanční gramotnosti :)
Lámete si hlavu nad ideálním dárkem?Zkuste naše pokladničky číst celé
Darujte zážitek,darujte vzpomínku na celý život :)
01.02.2020 Rady a tipy
Darujte zážitek,darujte vzpomínku na celý život :)
Hledáte originální dárek?Darujete volný pád ( simulátor volného pádu ) číst celé
Vojenské oblečení a maskáčové batohy opět skladem
25.01.2020 Rady a tipy
Vojenské oblečení a maskáčové batohy opět skladem
Vojenské maskáčové oblečení - ideální volba pro camping a jako dárek číst celé
Kanystry na vodu - pomocník na cesty
23.01.2020 Rady a tipy
Kanystry na vodu - pomocník na cesty
Chystáte se na camping,jedete na ryby nebo potřebujete dopravit vodu s sebou na chatu? číst celé
Nenechte si uniknout naše AKCE & SLEVY
Newsletter o akcích a novinkách ohledně Zigishop.cz bude zasílán na Váš uvedený email :-)

CZIN.euHodnocení obchodu na Zboží.czNajduZboží.cz

V čem jsme odlišní !!
  • Doprava zdarma již od 3000 Kč
  • Nebojíme se srovnání s konkurencí
  • Doručujeme téměř po celé EU 
  • Zákazník je u nás na prvním místě !
  • Vaše Hodnocení o tom,že to myslíme vážně !!
Naše další projekty

www.volnypad-vetrnytunel.cz - daruj zážitek,daruj vzpomínku na celý život 

www.kuponovna.cz - slevové kupony a vzorky ZDARMA

www.bubennafandeni.cz - kvalitní bubny do pořádného kotle

www.vojenskybatoh.cz - kvalitní turistické a vojenské batohy

www.obracenydestnik.cz - kvalitní pánské a dámské deštníky

www.pokeman.cz - Web zaměřený na hru Pokemon GO 
www.lampiony-prani.cz - Létající a vodní lampiony přání
www.worldwarships.cz - Nejhranější online bitevní hra ZDARMA !!

Děkujeme za podporu , díky které nás naše práce baví :-)

 

 

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora Zigishop.cz
Po - Pa 8-15 Hod
Všechna práva vyhrazena © 2010-2019 Zigishop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.